Strindberg & Ipp


Så söta ihop. Ipp är så liten, han är sex månader gammal men ungefär lika stor som Strindberg var när han var typ 4 månader eller nåt. Pytteliten.
På torsdag kommer hans matte och hämtar honom igen. Ska bli både skönt och tråkigt. Tråkigt för det märks hur mycket Strindberg uppskattat sällskapet (jag har börjat fundera på en kompis åt honom nu, får se hur det blir) men skönt för att Ipp fäller så sjuuuuuuukt mycket. Han fäller mer än Lukas, Manfred och Strindberg tillsammans och då fäller de också ganska mycket nu. Så hela lägenheten är typ täckt av vita hår och jag hade såklart svarta lakan - de blev gråa och likaså min svarta matta. Lille Ippsen.

Längesen jag uppdaterade

Har inte uppdaterat på ett tag nu, men det har inte hänt så mycket ändå. Hinner inte med riktigt nu, har så mycket annat att göra så gör inte så mycket extra med djuren för tillfället...tur det är sommarlov snart!
Picasso (som jag skrev om i inlägget innan) har blivit bra igen, hans öga läkte jättefint. Jag har flyttat nu också, eller för en vecka sen ungefär. Kaninerna bor i köket och det verkar dom trivas bra med, de får komma ut och springa i hela lägenheten varje dag. Vill inte vänja dom vid att ha tillgång till lägenheten än eftersom det flyttar hit en hund snart och då skulle kaninerna ändå få vara i köket bara, tills hunden vant sig vid dom.
Flytten har också bidragit till att jag inte hunnit med så mycket annat förutom fixa det och skolan.
Idag kom lille Ipp hit, en sex månader gammal hankatt som ska bo här några dagar :) Strindberg tycker det är jättekul, skönt! Jag trodde att han skulle bli grinig över det och tycka att han inkräktade på hans revir. Men båda är så unga (Strindberg är åtta månader, snart nio) så de ser väl inte varandra som konkurrenter på det sättet.

Ja och nu väntar jag mest på att min vovve ska komma hem, en jättesöt hane som bor utanför svenljunga :-)

Ipp:

Picasso :(

Har fått mail de senaste dagarna från Picassos ägare, Picasso är en av Lukas söner. Picasso har vart i bråk med sin kattkompis (antagligen) och fått en skada på ögat som nu behandlas. Håll tummarna för att han kommer bli bra igen!

RSS 2.0